Despre Noi

E&P INVESTMENT GRUP este o companie dinamica cu vechime de peste 15 ani, avand ca obiect de activitate importul si distributia de produse si aparatura medicala.

Astfel, compania este structurata in 3 divizii:

  • Aparatura de fizioterapie si recuperare medicala: crioultrasunete, diatermie de contact, energie vibratorie, combine multifunctionale, electroterapie, ultrasunete, laserterapie, magnetoterapie etc.
  • Aparatura medicala, mobilier si consumabile destinate dotarii cabinetelor, clinicilor si spitalelor
  • Sanatate & Ingrijire – produse de uz domiciliar, precum aparate de monitorizare a calitatii aerului, purificatoare de aer, lampi si produse cu UVC pentru dezinfectare suprafete si obiecte, etc.

Apratura medicala pe care o comercializam dispunde de certificare CE si ISO de la producator, este certificata de Ministerul Sanatatii si se remarca prin noutate, caracteristici tehnice performante, fiabilitate, design si preturi competitive.

Valorile companiei

  • CALITATE & TEHNOLOGIE – oferim doar produse de calitate si tehnologie moderna, recunoscute si certificate la nivel mondial
  • FLEXIBILITATE – adaptam produsele si solutiile oferite conform nevoilor clientilor nostri prin consiliere responsabila
  • PARTENERIAT – sustinem succesul reciproc avand la baza increderea intre parteneri
  • PROMPTITUDINE & SERIOZITATE – in onorarea comenzilor si rezolvarea solicitarilor clientilor nostri

Misiunea companiei

Este aceea de a moderniza dotarile cabinetelor, clinicilor si spitalelor din Romania cu cele mai noi si competitive echipamente medicale si terapii de fizioterapie si reabilitare, pentru a oferi tratamente eficiente si rapiditate in vindecarea pacientilor.
Pentru aceasta, mentionam parteneriate pe termin lung cu producatori de renume mondial si dezvoltam continuu portofoliul cu tehnologii noi pentru a oferi clientilor nostri cele mai performante, inovative si actuale echipamente si solutii.
De asemenea, cautam si incercam sa oferim clientilor nostri, pentru uz domiciliar, cele mai actuale si performante produse si tehnologii pentru imbunatatirea calitatii vietii si mediului de zi cu zi.

Finantare produse

Impreuna cu partenerul nostru, GRENKE, oferim clientilor nostri, persoane juridice si persoane fizice autorizate, solutia potrivita de finantare in rate, simpla, rapida si eficienta pentru achizitionarea echipamentelor necesare dezvoltarii businessului.
Va invitam sa alegeti solutia potrivita pentru nevoile dumneavoastra!

Va multumim pentru timpul acordat si va asteptam sa ne contactati pentru detalii si noutati!
ECHIPA E&P INVESTMENT GRUP